Klik her for at logge ind

 

Om Nygaards

Nygaards Planteskole er en af landets førende produktionsplanteskoler med fokus på produktion af planter til haver og anlæg. Planteskolen har ikke salg til private, men leverer til dit lokale havecenter, som står til rådighed med ydereligere information om de enkelte planter. Se mere om os og om planteskolen under menupunkterne til højre.
 
Har du et havecenter kan du, ved henvendelse til planteskolen, få et brugernavn samt et password som giver dig adgang til at se priser på sortimentet, og samtidig foretage bestillinger. Fordelen ved at bestille på hjemmesiden er, at hjemmesiden hele tiden opdaterer med vores lager og ordresystem, og du har dermed reserveret planterne på vores lager, så snart du har trykket 'gennemfør ordre'. Du har dermed større chance for at komme først med reservation af planter hvor der kun er et lille antal disponible.
 
Nygaards Planteskole er medlem af GLS-A og dækket af deres overenskomst med 3F.
 
Velkommen til Nygaards Planteskoles nye web-portal. Denne side er først og fremmest et bestillingsværktøj for vore kunder.
For en udførlig beskrivelse af hjemmesidens funktioner, se den nedenstående PDF 'Kom godt igang med bestilling', for at læse vores handelsbetingelser klik på linket nedenfor
Vi sidder klar ved telefonerne for at besvare evt. spørgsmål, eller komme med foreslag til kampagner og sortimentsammensætning.
Hvis du har problemer med at du bliver logget af og på den nye hjemmeside, kan det skyldes dine internetindstillinger.

  Ring +45 75 36 60 88
  mail@nygaardsplanteskole.dk
Vi ønsker at vores website skal fremstå og fungere som det værktøj det er skabt til. Derfor har vi herunder linket til de mest benyttede funktioner på websitet. Er der noget vi mangler hører vi gerne fra dig. Skriv til vores e-mail mail@nygaardsplanteskole.dk.
Nygaards Planteskole
Kongeåvej 10
6600 Vejen

Telefon: 7536 6088

kontakt: mail@nygaardsplanteskole.dk

Åbningstider:
mandag-torsdag  kl. 7.00-16.00 
fredag kl. 7.00-15.00