Klik her for at logge ind

 

Temaer

Hver kampagne fylder én CC og består af planter med særlig salgsværdi (impuls eller lignende). Vi sender billeder og tekster egnet til avisen ca. 14 dage før planterne leveres. Der medsendes en gratis A3 plakat til hvert tema og større plakater kan tilkøbes. Kampagnerne kan bestilles forud, eller i vores webshop, så længe der er disponible planter. 
 
Herunder finder du en liste over de forskellige temaer
 
Udskriv eventuelt denne oversigt over hvornår temaerne leveres


 
Velkommen til Nygaards Planteskoles nye web-portal. Denne side er først og fremmest et bestillingsværktøj for vore kunder.
For en udførlig beskrivelse af hjemmesidens funktioner, se den nedenstående PDF 'Kom godt igang med bestilling', for at læse vores handelsbetingelser klik på linket nedenfor
Vi sidder klar ved telefonerne for at besvare evt. spørgsmål, eller komme med foreslag til kampagner og sortimentsammensætning.
Hvis du har problemer med at du bliver logget af og på den nye hjemmeside, kan det skyldes dine internetindstillinger.

  Ring +45 75 36 60 88
  mail@nygaardsplanteskole.dk
Vi ønsker at vores website skal fremstå og fungere som det værktøj det er skabt til. Derfor har vi herunder linket til de mest benyttede funktioner på websitet. Er der noget vi mangler hører vi gerne fra dig. Skriv til vores e-mail mail@nygaardsplanteskole.dk.
Nygaards Planteskole
Kongeåvej 10
6600 Vejen

Telefon: 7536 6088

kontakt: mail@nygaardsplanteskole.dk

Åbningstider:
mandag-torsdag  kl. 7.00-16.00 
fredag kl. 7.00-15.00