Klik her for at logge ind

 

Færdigbede

Pakken med færdigbede består af planter til fem færdige bede med et bestemt tema, for eksempel 'Bedet til de 4 årstider' eller 'Bedstemors Staudebed'. Der medsendes 5 bedtegninger og plantevejledning samt en gratis A3 plakat, større plakater kan medkøbes. Der kan også leveres billeder der er egnet til avisen. Planterne leveres ikke nødvendigvis med impulsværdi, da bedene er sammensat, så de giver optimal prydværdi i haven. Færdigbedene kan bestilles forud, eller i vores webshop, så længe der er disponible planter.
Herunder finder du en liste over de forskellige færdigbede, klik på billedet for at se hele plakaten:
 

 
Velkommen til Nygaards Planteskoles nye web-portal. Denne side er først og fremmest et bestillingsværktøj for vore kunder.
For en udførlig beskrivelse af hjemmesidens funktioner, se den nedenstående PDF 'Kom godt igang med bestilling', for at læse vores handelsbetingelser klik på linket nedenfor
Vi sidder klar ved telefonerne for at besvare evt. spørgsmål, eller komme med foreslag til kampagner og sortimentsammensætning.
Hvis du har problemer med at du bliver logget af og på den nye hjemmeside, kan det skyldes dine internetindstillinger.

  Ring +45 75 36 60 88
  mail@nygaardsplanteskole.dk
Vi ønsker at vores website skal fremstå og fungere som det værktøj det er skabt til. Derfor har vi herunder linket til de mest benyttede funktioner på websitet. Er der noget vi mangler hører vi gerne fra dig. Skriv til vores e-mail mail@nygaardsplanteskole.dk.
Nygaards Planteskole
Kongeåvej 10
6600 Vejen

Telefon: 7536 6088

kontakt: mail@nygaardsplanteskole.dk

Åbningstider:
mandag-torsdag  kl. 7.00-16.00 
fredag kl. 7.00-15.00