Klik her for at logge ind

 

DropBox


Få adgang til tusindvis af billeder via Nygaards Planteskoles DropBox
Hos Nygaards Planteskole er vi konstant på jagt efter nye billeder, og vi har efterhånden oparbejdet en omfattende billedbank med flere tusinde billeder.
Disse billeder kan du, som kunde hos Nygaards Planteskole, få adgang til, hvis du indgår en billedkontrakt med os. Vi har en lang række forskellige billeder, både produktbilleder, makrobilleder og miljøbilleder, samt billeder af forskellige situationer i haven.
Alle billederne ligger i en DropBox, hvor de er delt ind i kategorier som fx: Bonsai, Bunddække, Conifere, Frugt, Havemiljø mm., Krydderurter og Salat, Stauder osv. Opløsningen er god nok til, at billedet kan bruges på fx facebook. Skal du bruge billedet i en højere opløsning, bestilles det ved Nygaards Planteskole.
Se eksempel på DropBox billeder nedenfor:
 
  
Velkommen til Nygaards Planteskoles nye web-portal. Denne side er først og fremmest et bestillingsværktøj for vore kunder.
For en udførlig beskrivelse af hjemmesidens funktioner, se den nedenstående PDF 'Kom godt igang med bestilling', for at læse vores handelsbetingelser klik på linket nedenfor
Vi sidder klar ved telefonerne for at besvare evt. spørgsmål, eller komme med foreslag til kampagner og sortimentsammensætning.
Hvis du har problemer med at du bliver logget af og på den nye hjemmeside, kan det skyldes dine internetindstillinger.

  Ring +45 75 36 60 88
  mail@nygaardsplanteskole.dk
Vi ønsker at vores website skal fremstå og fungere som det værktøj det er skabt til. Derfor har vi herunder linket til de mest benyttede funktioner på websitet. Er der noget vi mangler hører vi gerne fra dig. Skriv til vores e-mail mail@nygaardsplanteskole.dk.
Nygaards Planteskole
Kongeåvej 10
6600 Vejen

Telefon: 7536 6088

kontakt: mail@nygaardsplanteskole.dk

Åbningstider:
mandag-torsdag  kl. 7.00-16.00 
fredag kl. 7.00-15.00