Klik her for at logge ind

 

PlusSalg

Plussalg er GRATIS markedsførings materiale i form af fx.  billeder, tekster, foldere, plakater mm. som vi kan levere ved køb af planter.

 
På Nygaards Planteskole søger vi hele tiden efter nye måder, hvormed vi kan gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vi producerer og markedsfører den lette køkkenhave med varemærket Growing Home® -the easy way of gardening. Vi har også lavet en hel stribe markedsførings pakker, som vi stiller til rådighed for vores kunder. 
Vi arbejder med to typer af gratis markedsførings pakker: Temaer og Færdigbede, der kort vil blive beskrevet nedenfor:
 

Få adgang til tusindvis af billeder  

Et billede siger mere end tusinde ord. Derfor giver vi nu vore kunder adgang til hele vores billedbank via Nygaards Planteskoles DropBox. Du kan læse mere om mulighederne her på siden eller kontakte Nygaards Planteskole for at få et link til DropBoxen. Kontakt os på mail eller tlf.: 75 36 60 88


Klik her for at læse mere om DropBox
 

Growing Home  

Growing Home® er et varemærke med danskproducerede kvalitets planter. Vi præsenterer Growing Home® via en hjemmeside med opskrifter, forum mm., via facebook og Instagram, med artikler i diverse livsstilsmagasiner samt på have og livsstilsmesser i Danmark. 

Klik her for at læse mere om Growing Home®
 

Tema kampagner 

Vi bliver ofte spurgt, om ikke vi har en god idé til avisen. Derfor begyndte vi, i 2011, at udarbejde en række tema-kampagner netop til dette formål. Vi kan levere billeder, plakater og tekster til temaerne. Temaerne er velegnede til avisannoncer samt til udstillinger på torvet.


Klik her for at se udvalget af temaer
 

Plakat eksempler

Færdigbede

I 2013 er der kommet endnu et skud på stammen af færdige markedsførings pakker - færdigbedet. Her køber du en markedsføringspakke til 5 færdige bede. Vi leverer bedtegninger med plantevejledning, samt A3 plakat til færdigbedet. Hele pakken er lige til at sende med kunden hjem.


Klik her for at se udvalget af færdigbede 

 
Velkommen til Nygaards Planteskoles nye web-portal. Denne side er først og fremmest et bestillingsværktøj for vore kunder.
For en udførlig beskrivelse af hjemmesidens funktioner, se den nedenstående PDF 'Kom godt igang med bestilling', for at læse vores handelsbetingelser klik på linket nedenfor
Vi sidder klar ved telefonerne for at besvare evt. spørgsmål, eller komme med foreslag til kampagner og sortimentsammensætning.
Hvis du har problemer med at du bliver logget af og på den nye hjemmeside, kan det skyldes dine internetindstillinger.

  Ring +45 75 36 60 88
  mail@nygaardsplanteskole.dk
Vi ønsker at vores website skal fremstå og fungere som det værktøj det er skabt til. Derfor har vi herunder linket til de mest benyttede funktioner på websitet. Er der noget vi mangler hører vi gerne fra dig. Skriv til vores e-mail mail@nygaardsplanteskole.dk.
Nygaards Planteskole
Kongeåvej 10
6600 Vejen

Telefon: 7536 6088

kontakt: mail@nygaardsplanteskole.dk

Åbningstider:
mandag-torsdag  kl. 7.00-16.00 
fredag kl. 7.00-15.00